VII Edició Concurs “RAP EN IGUALTAT” 2019

Amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Igualtat, convoca la setena edició del Concurs de Rap en Igualtat.

Dirigit a joves de 10 a 18 anys de Quart de Poblet .

En les bases trobareu tota la informació per a participar en el concurs.

Podeu descarregar les bases del concurs, fent “click” amb el botó dret del ratolí en els enllaços que es mostren a continuació i pressionant en “Guardar enllaç com”

bases RAP EN IGUALDAD 2019

Taller DIGITALITZADES

Els dies 15, 17 i 22 de gener, es va dur a terme des de la Casa de la Dona el taller “Digitalitzades”.

Un taller dirigit a dones interessades a iniciar-se a l’ús de l’ordinador i internet que es va realitzar en tres sessions de dues hores cadascuna, i es va dur a terme en les instal·lacions de Quart Jove.

El taller va comptar amb la participació d’onze dones.

 

Projecte “GIRA MUJERES”

Al mes de gener, es va desenvolupar la tercera edició del projecte GIRA Mujeres, un projecte de Coca-Cola organitzat per Dona activa i amb col·laboració de l’Ajuntament de Quart de Poblet, dirigit a impulsar la capacitat emprenedora de les dones a través de tallers d’apoderament personal i professional.

El projecte es va desenvolupar en les instal·lacions de CocaCola  a Quart de Poblet i va comptar amb dos tallers presencials i posteriorment una formació on-line sota la intenció d’aportar les claus per a madurar la idea de negoci de les participants.