28 DE JUNY, ORGULL LGTBI 2022

Amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI es va montar un STAND informatiu en front  de l’Ajuntament a on es va llegir un manifest pels drets del colectiu LGTBI a les 11:00H i durant tot el mati de 10:00H a 12:00H es va repartir en la taula de sensibilització a la ciutadania MERCHANDISING LGTBI (boligrafs, banderes, xapes, polseres…)

A més també es penjen banderes LGTBI en els edificis publics municipals, es realitza la campanya “12 mesos, 12 conceptes, L’igualtat també s’aprén” de l’ilustradora NAIARA F. CANTERO amb el lema d’aquest mes: “LES FAMÍLIES SÓN DIVERSES” i es dinamitza un KAHOOT! en centres educatius i cases de joventut de sensibilització cap al colectiu LGTBI.

El KAHOOT! té 12 preguntes d’historia i cultura general sobre este colectiu i en l’activitat l’alumnat deu contestar des del seu dispositiu mòbil una serie de preguntes en modo trivial, resposta multiple i verdader o fals. Qui mes preguntes encerte guanyarà el joc. Al finalitzar cada joc, es fa una reflexió sobre el repunt d’agressions homófobes al nostre païs i es reparteix merchandising d’esta temàtica amb el lema de la campanya “QUART de POBLET ORGULLOSA”.

Este taller va portarse a terme en distints centres del municipi: C.C San Enrique (4º ESO) – 10 de juny, IES La Senda – 17 de juny, La Cebollera – 17 de juny, Centre Obert – 21 de juny, Amagatall – 21 de juny, Barranquet – 22 de juny, Escola d’adolescents de QUART PER L’ESPORT – 4 juliol i Centre OCUPACIONAL – 5 juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *