8 de març, Dia Internacional de les Dones

Els actes programats per l’Ajuntament de Quart de Poblet al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, començaran donant veu i visibilitat al col·lectiu de dones migradas residents en el municipi, que compartiran les seues experiències de vida en la xarrada “En mi nombre y con mi propia voz”, organitzada al costat de la Lliga Espanyola d’Educació. Serà el 5 de març, a les 18.30 hores, en la Casa de la Dona.

Un dia després, el 6 de març, l’IES Riu Túria acollirà a les 12.30 hores el Concert “Rap en Igualtat”, amb Xuquet de Rap, i a les 17.30 hores se celebrarà la IV Taula Redona Dones i Discapacitat en el Saló d’Actes de l’Ajuntament, amb les ponències “Corregint desigualtats” dirigida a persones amb diversitat funcional, a càrrec de tècniques de la Casa de la Dona i dones i homes del Centre Ocupacional de Quart de Poblet i “Dueñas de nuestra vida” a càrrec del Programa de Vida Independent del Patronato Francisco Esteve i del SEPIFE .

El 8 de març, Quart de Poblet participarà en la Manifestació Feminista que eixirà a les 18 hores del Parterre, a València, i s’ha sumat a la convocatòria de la vaga feminista sota el lema “Si les dones paren, s’atura el món”, per aquesta raó els actes centrals es traslladen al 9 de març amb la convocatòria de la III Marxa Dones Empoderades, que partirà a les 10.15 hores des del Centre d’Ocupació i Desenvolupament i culminarà en la plaça del País Valencià, on es llegirà un manifest a les portes de l’Ajuntament.

Aqueix mateix dia, a les 20.30 hores, es posarà en escena l’obra teatral “Las Princesas del Pacífico”, de la Companyia L’Estampida, en l’Auditori Molí de Vila.

Les activitats continuen el 12 de març amb la conferència “Programa Ciudad Mujer: Camino hacia la Igualdad y Empoderamiento de las Mujeres”, a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat, que es desenvoluparà en el local de l’Associació Amas de Casa y Consumidores Tyrius, en el carrer Batalla d’Almansa.

Finalment, la Casa de la Dona acull fins al 2 de març l’exposició “La Violència de Gènere en el Món del Còmic”, cedida per la Universitat de Cadis.

Des de la Casa de la Dona vos invitem a participar en els actes previstos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *