ARA MÉS QUE MAI #ESTEMJUNTES. L’Ajuntament de Quart de Poblet continua fent front a la violència de gènere

La situació sanitària actual pel COVID 19 ens ha portat a assumir responsablement les mesures que han marcat les autoritats competents. Entre aquestes mesures, hi ha la de quedar-nos a casa tot limitant els nostres moviments i relacions socials.

Des de l’Ajuntament de Quart de Poblet sabem que hi ha dones per a les que el fet d’estar a casa implica situacions més complicades que per a la resta. Sabem que hi ha dones per a les que, malauradament, la seva pròpia llar és un lloc de risc i inseguretat, un espai impregnat de por. Són aquelles dones que conviuen amb una parella que les maltracta, ja siga físicament, psicològica, sexual o econòmica.

I també sabem que aquests dies de confinament la violència de gènere pot incrementar-se per diferents motius com poden ser, entre d’altres, l’increment de la convivència i la sensació d’impunitat que poden tindre els agressors.

Sent coneixedores d’aquesta situació, des de l’Ajuntament seguim oferint a totes aquestes dones els serveis d’atenció psicològica per a oferir orientació i gestió de la situació emocional, així com d’assessorament en matèria jurídica. En aquests difícils moments, pots seguir comptant amb nosaltres

LA CASA DE LA DONA DE QUART DE POBLET SEGUEIX ATENENT TELFÒNICAMENT I REALITZA ATENCIÓ PRESENCIAL EN CAS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE PREVIA CITA TELEFÒNICA.

HORARI D’ATENCIÓ: DE 8:30 A 14H DE DILLUNS A DIVENDRES

TELÈFON: 96 1521231
CORREU ELECTRÒNIC: dona@quartdepoblet.org

També sabem que aquelles dones que han pogut sortir de les situacions de violència es troben, molts cops, soles com a conseqüència de l’aïllament a que les va portar la situació de violència. Coneixent la dificultat d’aquesta situació, també seguim acompanyant-vos telefònicament.

A més, volem recordar-te que en cas de voler denunciar una situació de violència de gènere i/o trobar-te en una situació de risc tens a la teva disposició els telèfons:

COS NACIONAL DE POLICIA: 091
TLF ATENCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE: 016

Finalment, recordem al conjunt de la ciutadania que ningú pot ser còmplice de les situacions de violència de gènere i apel·lem a la responsabilitat ciutadana per denunciar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *