CONFERÈNCIA “SER DONA AL SUD: LA REALITAT DE LA DONA AL PAUTE (EQUADOR)”

SANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERA

El dimecres 12 de març  l’ Ajuntament va concloure els actes del dia 8 de març, amb la conferència ” La realitat de la dona en el Paute (Equador)”, que forma part de la campanya “Ser dona al sud  2014” del Fons Valencià per la Solidaritat .  Tingué lloc en la seu de l’Associació “Mujer, Ocio y Trabajo” ( MOT ) a les 17:15 h .

Els obstacles per aconseguir la igualtat de gènere són freqüents, tant al nostre país com en altres cultures.  La bretxa de la desigualtat, continua marcant, sobretot en zones rurals, en els rols de la dona, un estat de privació de drets en diverses àrees com poden ser: educació, salut, treball, criança de fills…

A l’Equador, transgeneracionalment continua persistint una estructura profunda, que es reflectix en la situació que patixen les dones. Però, és molt difícil aconseguir una integració a nivell local i nacional, en este cas al Paute .

El “Fons Valencià per la Solidaritat “ va oferir ja al 2012 assistència tècnica a esta comunitat, així com projectes socials en grups d’atenció prioritària .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *