Continuem amb els actes del Dia de les Dones

MesaRedonda

Demà se celebrarà el tradicional concert del Dia de les Dones de l’Agrupació Musical l’Amistat, a les 20 hores en el Molí de Vila.

El dilluns en la Casa de la Dona a les 17:15 assistirem a la xarrada-col·loqui “Toquilleras: les artesanes Cañari i la seua lluita contra la pobresa i l’exclusió social”, amb Bertha Espinoza, Fanny de la Nube Tapia i Danilo Barreto, junt amb Esteve Ordiñana del Fons Valencià per la Solidaritat.

El Centre Ocupacional de Quart de Poblet organitza la taula-redona “Dona i Discapacitat”, amb Juan Ramón Expósito, professional de suport del centre junt amb Shaila Adrián, Sheila Alemany, Carmen Costa, María Martínez, Gemma Pineda i Tere Sánchez, persones usuàries del centre ocupacional. Serà el dimarts 10 de març a les 11:30 hores en el Saló d’Actes de l’Ajuntament.

Finalment l’Associació Cultural la Platea organitza una trobada poeticomusical en la Biblioteca Municipal Enric Valor el dimecres a les 19 hores.

I recordar-vos que el diumenge se celebra a València la manifestació partint de la Plaça Sant Agustí a les 11:30 del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *