Dos estudiants de 6é de Primària guanyadors de la VI edició de “Rap en Igualtat”

Izan Lucas i Julio Martínez, de 6é d’Educació Primària del col·legi Sagrado Corazón, han sigut els guanyadors enguany de la VI edició de “Rap en Igualtat”, convocada per l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats i Polítiques Inclusives, que dirigeix Cristina Mora.

En aquesta edició, l’edat de participació es va ampliar de 10 a 18 anys i, a més, es va realitzar prèviament un curs, a càrrec del grup Suquet de Rap, en l’IES Riu Túria.

Cristina Mora ha lliurat el premi als guanyadors en el transcurs d’un concert de Suquet de Rap, celebrat en el citat institut. A l’acte ha assistit també la regidora de Joventut, Infància i Adolescència, Consue Campos.

El lema d’aquesta edició era “Rapea a les dones del món” i la temàtica tractada podia centrar-se en la igualtat entre dones i homes, l’ús de llenguatge no sexista, la no discriminació cap a altres orientacions sexuals i el bon tracte en les relaciones de parella.

L’acte forma part de la campanya del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, en el qual l’Ajuntament de Quart de Poblet ha fet una crida a participar en la Manifestació Feminista que eixirà a les 18 hores del Parterre, a València, i s’ha sumat a les convocatòries de la vaga feminista sota el lema “Si les dones paren, s’atura el món” i als aturs convocats, per aquesta raó, els actes centrals es traslladen al 9 de març amb la celebració de la III Marxa Dones Empoderades.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *