Espais lliures de LGTBI+ FÒBIA

L’Ajuntament de Quart de Poblet impulsa en el municipi una xarxa d’espais declarats lliures de LGTBI+ fòbia.

L’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) és la primera a sumar-se a aquesta campanya de sensibilització, recollida en el Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere.

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que dirigeix Cristina Mora, ha posat en marxa una campanya de sensibilització que promou la creació d’una xarxa d’espais lliures de LGTBI+ fòbia en el municipi.
L’objectiu és que tant en centres públics com en locals comercials, de restauració, centres educatius, o seus d’entitats i institucions públiques o privades figure el distintiu que han creat: un adhesiu amb la bandera arc de Sant Martí i el lema “Espai Lliure de LGTBI+ fòbia”, que s’exposarà en un lloc visible.

Aquesta iniciativa és una de les accions recollides en el Pla Municipal de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere, aprovat per l’Ajuntament de Quart de Poblet fa un any. Es tracta del primer existent a la Comunitat Valenciana i el tercer d’Espanya i està concebut com “l’instrument per a garantir l’exercici ple de drets a les persones dels sectors LGBTI+ com a part del benestar col•lectiu del municipi”, segons recull el document aprovat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *