Exposició “JO dona, TU còmplice, ELLES lluitadores”

El dijous 6 de juny a les 11:30 hores, tindrà lloc a la Casa de la Dona la inauguració de l’exposició “Jo dona, Tu còmplice, Elles Lluitadores” cedida per Plena Inclusió Comunitat Valenciana.

Una exposició fotogràfica que insta a la reflexió sobre la similitud entre les persones que lluiten per a conquistar els seus drets i les protagonistes de la història.

L’exposició fotogràfica la protagonitzen dones amb discapacitat intel·lectual que representen a altres dones que han aconseguit fites importants de la història.
Aquesta mostra, reivindica els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, plasma i visibilitza la similitud entre les dones d’aquest col·lectiu i aquelles que han fet història.

“Jo dona, Tu còmplice, Elles Lluitadores” està composta per 14 roll-ups en els quals es representen a 14 dones que han marcat fites en la història amb la intenció de millorar la imatge social de les dones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament des d’una visió positiva i apoderant.

L’exposició podrà ser visitada fins al 21 de juny de 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *