Gènere i Discapacitat Intel·lectual

INFO Genero y Discapacidad

L’Ajuntament de Quart Poblet ha presentat l’estudi realitzat per la Regidoria d’Igualtat, “Gènere i discapacitat intel·lectual”, pioner a la Comunitat Valenciana, en el marc de la II Taula Redona “Dona i Discapacitat”, que forma part dels actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones 2016. Accedir a una ocupació, formar una família i estudiar són les principals barreres a les quals s’enfronten.

Aquest treball de recerca, realitzat per Inma Almazán durant una de les beques del programa La Dipu Et Beca, i coordinat des de la Casa de la Dona, persegueix una aproximació a la realitat de les dones amb discapacitat intel·lectual, que obri un llarg camí de treball per a millorar la seua qualitat de vida, a partir del que elles mateixes ens han explicat.

L’ objectiu:
Donar major visibilitat a aquest col·lectiu de dones, vetlar pels seus drets, promoure la participació i l’empoderament de les dones amb aquest tipus de discapacitat dins i fora del moviment associatiu, prevenir i sensibilitzar contra la violència de gènere i fomentar accions que faciliten l’accés a l’ocupació de manera igualitària.

Arxiu de descàrrega (pdf) del document de recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *