III Mesa Redonda “Mujer y Discapacidad”

Els actes commemoratius del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, han continuat en Quart de Poblet amb la celebració de la III Taula Redona «Dona i Discapacitat», en la que s’ha presentat públicament el Projecte de Prevenció en Violència de Gènere, portat a terme per la Casa de la Dóna en col·laboració amb el Centre Ocupacional per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual del municipi.

Sandra, Isabel i Fernando, usuàries i usuari del Centre Ocupacional, han anat explicant els conceptes que han treballat en les sessions realitzades amb tècniques de la Casa de la Dóna.

Després de la presentació del projecte, Cristina Mora, Regidora d’Igualtat, ha donat pas a Marta Senent, llicenciada en Humanitats i doctora per la Universitat Jaume I de Castelló, escriptora i directora de l’editorial ACEN.

Marta ha presentat el seu segon llibre, «Ana te presta su espejo», en el que explica a través de la seua experiència personal com és la vida d’una persona amb  diversitat funcional. En la seua intervenció, Marta, ha reflexionat sobre les barreres que la societat imposa a les persones amb diversitat funcional.

Per a finalitzar, Carmen i Tere, usuàries del Centre Ocupacional, han llegit el Manifest del CERMI amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *