L’Associació d’Empresàries i Professionals de València (evap-BWP) es presenta a Quart de Poblet

 

10420034_797226840297575_1189665433163761995_n

La Casa de la Dona de Quart de Poblet va acollir ahir la presentació a la ciutadania del municipi de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (evap-BWP), amb la qual l’Ajuntament té signat un conveni de col·laboració des de 2013 per a la realització d’activitats de sensibilització i difusió que contribuïsquen a l’objectiu comú d’aconseguir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

 L’associació va nàixer l’any 2002 amb l’objectiu de constituir-se en un grup de pressió femení, amb la finalitat de fer visibles a les dones dins del món empresarial i professional, participar en els àmbits de decisió, defensar els seus drets i mostrar a la societat les desigualtats existents. Pera aconseguir-ho, actua com a interlocutora amb les forces polítiques, administracions públiques, mitjans de comunicació, col·lectius empresarials, associatius i professionals, fent-los arribar les seues reivindicacions.

 Aixímateix, fomenta l’apoderament de l’empresària valenciana a la resta d’Espanya i a la resta del món mitjançant la pertinença a la Federació BPW Spain i facilitar la seua participació en projectes internacionals a través de la BPW Internacional.
A l’acte van assistir l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, la regidora d’Igualtat i Cultura, Cristina Mora, i la presidenta d’evap-BWP, Eva Turanzo.

Carmen Martínez, a qui des de l’entitat van agrair el seu suport des dels inicis, va destacar que “és impressionant tot el treball que en tan pocs anys ha realitzat l’Associació d’Empresàries i Professionals de València, amb aquesta tenacitat que tenim les dones, que quan ens proposem alguna cosa, podem amb tot”. Al mateix temps, va destacar la necessitat d’entitats com evap-BWP, “que desperten la voluntat d’ajuntar esforços per a eliminar desigualtats perquè és una vergonya que en el segle XXI continuen sent tan marcades”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *