Nacho Rodrigo Sanmartín guanya el Concurs de Rap en Igualtat

Nacho Rodrigo Sanmartín, amb el tema “Pensamientos primitivos”, ha sigut el guanyador del Concurs de Rap en Igualtat, organitzat per l’Ajuntament, a través de la Casa de la Dona i amb la col·laboració d’Assemblea de Cooperació per la Pau, dins dels actes de commemoració del 8 de març, Dia de les Dones. Nacho estudia actualment Enginyeria Informàtica en la Universitat Politècnica de València i la seua cançó és un al·legat contra la violència i el pensament masclista i en defensa que “homes i dones som iguals”. El premi l’ha arreplegat la seua mare en el seu nom.

El segon guardó ha recaigut en Ruth Alonso Martínez i Natalia García Sorando, alumnes del col·legi Sagrat Cor, que són les primeres dones a participar en aquest concurs. El seu tema se centra en l’exigència de la igualtat d’oportunitats i el respecte entre homes i dones.

El lliurament de premis s’ha celebrat en el col·legi Sagrat Cor i ha comptat amb la presència de la regidora d’Igualtat i Educació, Cristina Mora, el regidor de Joventut, Borja García, la delegada d’Assamblea de Cooperació per la Pau-País Valencià, Trini Blanch, i el director del centre educatiu, Antonio Sevilla.

En l’acte han col·laborat també el coordinador de la Unitat Comunitària de Prevenció de la Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament, Sergio Malea, que és raper i té l’àlies de Psicoloko, i el grup Suquet de rap, integrat per dos germans, Andreu i Carles, que defineixen la seua obra com “políticament incorrecta, crítica i feminista”.

Escolta el rap guanyador:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *