NO US DEIXEM SOLES. ESTEM AMB VOSALTRES, COMPTEU AMB NOSALTRES

La Casa de la Dona de Quart de Poblet hem seguit atenent les dones del municipi durant aquestes setmanes de confinament i seguim fent-ho durant el procés de desescalada.

Els serveis relacionats amb la protecció i atenció de víctimes de violència de gènere han estat definits com a activitats essencials en el context de l’Estat d’alarma decretat el 14 de març.

En aquest context, des de l’Àrea d’Igualtat hem seguit oferint, telefònicament, els serveis d’atenció i informació general, assessoria jurídica i atenció psicològica a les dones de Quart de Poblet, amb especial atenció als casos de violència de gènere. Així, en el període comprès entre el 16 de març i el 27 d’abril, el servei d’atenció psicològica ha realitzat 86 atencions fins al 27 d’abril i des del servei d’assessoria jurídica s’han realitzat 20 atencions.

Teníem previst fer atencions presencials amb les mesures de protecció establertes pels organismes amb competències en matèria sanitària, en el cas que hi hagués alguna urgència per motius de violència de gènere. No obstant això, no ha estat necessari, ja que totes les atencions s’han pogut realitzar via telefònica.

Durant aquest període i amb la finalitat de prestar la millor atenció possible a les dones víctimes de violència de gènere, s’ha mantingut la comunicació i coordinació setmanal amb la UFAM del Cos Nacional de Policia i la Policia Local.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *