Programa Alba

Amb la finalitat d’avançar en mesures d’intervenció, acompanyament i recuperació davant els casos d’explotació sexual, s’ha posat en marxa el PROGRAMA ALBA, un recurs d’atenció itinerant per a l’eixida de l’explotació sexual per a dones en context de tràfic i prostitució.
Aquest nou recurs ofereix itineraris de promoció, assessorament, acompanyament i allotjament d’emergència en la Xarxa residencial en el moment en què una dona sola o amb els seus fills/as decideix abandonar la situació d’explotació.
Compta amb un equip multidisciplinar en cada província, format per 9 professionals: dues treballadores socials, dues educadores socials, una psicòloga, una advocada, una integradora social, una administrativa i una dona supervivent amb formació en mediació que assessora i acompanya a l’equip.
Els seus locals es troben oberts de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores, i fora d’aqueix horari es pot activar l’atenció urgent dels equips en cas necessari, a través del telèfon d’atenció contínua dels Centres Dona: 900 580 888

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà