Projecte On Off

Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Quart de Poblet hem implementat el Projecte On-Off en l’IES La Senda. Amb una duració trimestral, l’experiència ha abastat els mesos d’abril, maig i meitat de juny.
El projecte té com a objectiu ajudar a previndre la violència masclista i combatre els estereotips de gènere mitjançant tallers en els centres escolars dirigits a secundària. Està organitzat a nivell europeu contra la violència de gènere en línia del programa “Drets, Igualtat i Ciutadania” de la UE en el qual participen associacions d’Itàlia, Xipre, Grècia, Bulgària i Espanya.
En ell es tria realitzar sobre 6 opcions una sèrie de 3 tallers a realitzar sobre rols, estereotips de gènere, violència de gènere i violència masclista en línia dirigits a l’ESO. Amb la finalitat, d’una vegada fet això, poder avaluar i adaptar a les diferents realitats, creant com a resultat una metodologia de prevenció i sensibilització de violència de gènere en línia.
Gràcies tant a l’alumnat com al professorat per la seua predisposició! Contribuir a una societat més lliure i igualitària és una responsabilitat social de totes les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *